• Gratis verzending
  • Levertijd: 2-3 werkdagen
  • Alle producten zijn op voorraad

Levertijd

 

Voorraadstatus: 1 werkdag
Zodra er op de website een levertijd wordt vermeldt van 1 werkdag houdt dit in dat wij de producten vanuit ons andere magazijn hier naartoe halen en de volgende werkdag naar u gaan verzenden.

 

Voorraadstatus: 1-3 werkdagen
De status 1-3 werkdagen houdt in dat wij de producten is samenwerking met onze leverancier zullen uitleveren. De levertijd 1 - 3 werkdagen kan verschillen per bestelling en is onder andere afhankelijk van de bestelde producten en aantallen.

 

 

Voorraadstatus: 4-7 werkdagen
Producten met een levertijd van 4-7 werkdagen zullen in 98% van de gevallen speciaal voor u besteld  moeten worden. De levertijd van 4-7 werkdagen kan per bestelling verschillen en is o.a. afhankelijk van de bestelde producten en aantallen.

Indien één of meerdere artikelen van uw bestelling een langere levertijd hebben, zullen wij uw bestelling als geheel verzenden. Indien u bepaalde artikelen toch al eerder wenst te ontvangen, kunnen wij in bepaalde situaties een uitzondering maken.

 

Is de levertijd door omstandigheden langer dan 7 werkdagen, dan bieden wij je een vervangend product aan of wij storten het bedrag van het product naar je terug.