• Gratis verzending
  • Levertijd: 2-3 werkdagen
  • Alle producten zijn op voorraad

Retourneren

 

U kunt uw bestelling binnen 14 dagen retourneren.

Heeft u een aankoop gedaan bij Agnes Beenmode, dan geldt een wettelijk zichttermijn van 14 dagen. Dit betekent dat u uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder een opgaaf van reden kunt retourneren. Na het annuleren van uw bestelling dient u de artikelen direct te retourneren (uiterlijk binnen 5 dagen). Na ontvangst en controle van uw retourzending wordt het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen teruggestort op uw rekening.

Wanneer u een artikel retour stuurt, gelden de volgende regels:

- alle labels dienen er nog aan te zitten,

- het artikel dient schoon en vrij van geurtjes te zijn (als nieuw, niet gewassen en of gedragen),

- de verpakking mag niet beschadigd zijn.

Retour gezonden artikelen worden na ontvangst gecontroleerd. Zodra is geconstateerd dat de artikelen in goede orde zijn ontvangen, wordt de retourzending geaccepteerd en het aankoopbedrag gecrediteerd. Bevat een retourzending bevuilde artikelen (vermoeden van gedragen), beschadigde artikelen, artikelen zonder labels of beschadigde of incomplete verpakkingen, dan wordt de retourzending niet geaccepteerd en niet gecrediteerd.

Heb je geen verzendkosten betaald, omdat je meer dan 50 euro hebt uitgegeven en kom je na de retourzending onder de 50 euro uit? Dan brengen wij alsnog de verzendkosten in rekening. Deze kosten worden afgetrokken van het door ons terug te storten bedrag.

Download hier het retour formulier ( let op u dient eerst een retour nummer via Email aangevraagd te hebben voordat wij uw retour zending in ontvangt kunnen nemen).

Retouren stuurt u naar,

Agnes Beenmode

Jan Wolkerslaan 43

2652 KT Berkel en Rodenrijs